Healy Resonance -cu toate programele

Servicii Satu Mare

Numai azi Healy Resonance
1600 Euro

Versiunea Healy Resonance conține Healy Holistic Health Plus, adică mai mult de 120 de programe de frecvență Healy, plus aplicația Healy Analysis cu modulele Resonance și Aura.
Cu ajutorul caracteristicii de analiză a modulului Healy Resonance, medicii, terapeuții și alți profesioniști din domeniul sănătății pot fi sprijiniți pentru a sugera suplimente alimentare, alimente etc. adecvate pentru pacienți sau clienți.
Nu numai profesioniștii, dar și utilizatorii individuali sunt capabili să folosească acest lucru pentru a efectua analize pentru ei înșiși și pentru familiile și prietenii lor.

MERIDIANS 1 & 2
Programele individuale Healy au scopul de a stimula bio-energetic meridianele individual și de a armoniza blocajele existente.

MERIDIAN 1:
Allergy Meridian – Desensibilizarea energetică a fluxului de energie.

Connective Tissue – Reglarea energetică a țesutului conjunctiv.

Bladder – Reglarea controlului energiei vezicii urinare.

Large intestine – Armonizarea câmpului energetic al intestinului gros.

Small intestine – Armonizarea controlului energetic al intestinului subțire.

Fatty degeneration – Reglarea energetică a absorbției celulare. Suportul energetic în metabolismul lipidelor (grăsimilor) și procesarea lipidelor. Întreruperea și arderea depozitelor de energie pentru combustibil.

Gallbladder – Reglarea energetică a digestiei grăsimilor și a altor comportamente ale vezicii biliare.

Joints – Echilibrarea energetică a flexibilității, susținerea articulațiilor și a țesuturilor conjunctive / articulare.

Skin – Stimularea căilor energetice ale pielii.

Heart – Stimularea energetică a inimii și a energiilor inimii. Din punct de vedere fizic, inima poate juca un rol și în tensiunea arterială.

MERIDIAN 2:
Hormonal – Echilibrarea energetică a hormonilor.

Circulation – Reglarea energetică a circulației sângelui. Din punct de vedere fizic acest lucru poate juca și un rol în tensiunea arterială.

Liver – Reglarea metabolismului energetic. Se știe că ficatul este implicat în emoția furiei. Energia furiei dăunează ficatului.

Lungs – Echilibrarea energetică a sistemului respirator.

Lymphatic system – Reglarea energetică a sistemului limfatic. Limfa este responsabilă pentru transportul toxinelor și ajută la eliminarea corpului de materiale nedorite. De asemenea, ajută la combaterea infecției.

Stomac – Armonizarea energetică a funcției gastrice.

Splena-pancreas – Stimularea câmpului energetic al splinei și pancreasului.
Meridian nervului – Armonizarea energetică a funcției nervoase.

RINICHI – Controlul energetic al echilibrului fluidelor.

Organ Meridian – Armonizarea fluxului de energie al organelor. Fiecare organ are o sarcină specifică de îndeplinit în fiecare sistem de corp. Frecvențele ajută la stabilirea unei energii coezive și de susținere care rezonează cu organele.
Un alt instrument util în această versiunea este modulul Healy Aura. Acesta vă permite să analizați starea energetică actuală a unei persoane în Câmpul Energetic; după o analiză a fundalului emoțional, puteți evidenția modalități adecvate de optimizare cu modulul Aura.
Numeroși pacienți și terapeuți au raportat, de asemenea, că acest lucru este de ajutor.Cine n-ar vrea să fie sănătos și să se simtă bine? La urma urmei, un corp sănătos și o minte sănătoasă sunt probabil cele mai importante ingrediente pentru o viață fericită și de calitate!
Dar sănătatea nu este un lucru de la sine înțeles și semnifică un lucru diferit pentru fiecare din noi: căutați o alternativă pentru a vă ameliora durerile sau disconfortul? Sau ați dori să vă restaurați echilibrul între corp, minte și suflet? Să simțiți mai multă bucurie și vitalitate, și să vă ameliorați starea de bine?
Pentru a vă ajuta să atingeți aceste obiective, am creat dispozitivul Healy.
Healy cu tehnologia TimeWaver este un dispozitiv medical portabil pentru tratamentul durerii cronice, fibromialgiei, durerii scheletice și migrenei, precum și pentru tratamentul auxiliar al tulburărilor psihice, cum ar fi depresia, anxietatea și tulburările legate de somn, fiind un dispozitiv care poate fi purtat pe corp. A fost creat pentru a stimula anumite zone ale corpului dvs. cu ajutorul unor frecvențe determinate în mod individual.


Satu Mare,
Satu-Mare