Linie automată pentru brutărie – 4 utilaje

Servicii Satu Mare
Societate comercială cu profil agricol din județul Satu Mare, vinde linie automată pentru fabricarea sortimentelor de panificație. Linia cuprinde: o mașină de divizat volumetric, un modelator rotund, un predospitor static și un modelator lung (final).

DESCRIEREA UTILAJELOR:

1. Mașina de divizat volumetric – PABIALPA

Utilajul asigură prelucrarea foarte eficientă a aluatelor cu densități diferite. Structura exterioară este confecționată din otel inoxidabil. Asigură reglarea greutății (de la 200 g până la 1000 g de aluat) și a vitezei de divizare. Dispun de numărător pentru bucățile de aluat divizate. Sistem de avertizare de lipsă ulei. Pâlnie de alimentare din oțel inoxidabil. Două motoare independente, unul pentru tambur și piston și celălalt pentru banda transportoare de ieșire. Formează o linie automata, sincronizată, alături de Mașina de modelat rotund, Pre-dospitor și Mașină de modelat final.

2. Mașina de modelat rotund – PABIALPA

Mașina de modelat rotund PABIALPA asigură rotunjirea aluatului și formarea unor bile perfecte și uniforme indiferent de tipul de aluat. Canalele și conul sunt teflonate pentru a evita lipirea aluatului. Mașinile sunt echipate cu dispozitiv de înfăinare. Sunt dotate cu sistem de ventilație cu aer cald sau rece. Împreună cu Mașina de divizat volumetric, Pre-dospitorul și Mașina de modelat final, formează o linie automată de divizare-modelare pentru pâinea rotundă sau pentru franzele.

3. Predospitor static – PABIALPA

Pre-dospitorul static pentru aluat asigură condițiile optime pentru repaosul aluatului după operația de divizare. Permite reglarea vitezei de încărcare/descărcare și a timpului de pre-dospire. Încărcare automată sincronizată cu alimentarea. Buzunarele sunt confecționate din bumbac cu demontare ușoară. Pentru bucăți de aluat de până la 1000 de grame. Ideală pentru a lucra într-un grup automat alături de Mașina de divizat volumetric, Mașina de modelat rotund si de Mașina de modelat final.

4. Mașina de modelat lung (final) – PABIALPA

Mașina de modelat lung PABIALPA permite operatorului reglajele necesare cu ușurință pentru ca franzela sa aibă forma dorită. Laminarea se realizează în 3 faze, pentru a evita distrugerea structurilor glutenice din aluat. Dotată cu cilindri de laminare teflonați pentru evitarea lipirii aluatului.

Utilajele sunt modele din 2009 care nu a fost exploatate, fiind uzate doar de timp și nu de utilizare!

Utilajele se vând doar împreună!

Prețul liniei este: 105 000 lei + T.V.A, ( 125 043 lei cu T.V.A. inclus)

Mai multe detalii la telefon.

Kiss

automata brutarie linie pentru Utilaje

Related Posts