Instructor Auto Categoria B

Servicii Satu Mare
Pentru început vom scăpa de emoții și frica de a conduce un autoturism. Vom aborda cu răbdare și calm toate informațiile necesare dobândirii artei șofatului fără a vă simți stresat/ă.

Veți conduce un Golf 5 diesel în stare perfectă de funcționare având cutie de viteze manuală. Orele de conducere vor fi stabilite de comun acord, programul fiind flexibil.

Sunt 30 de ore de conducere în cadrul programului de școlarizare si 40 de ore de legislatie.

Pentru persoanele posesoare de permis de conducere pot să ofer ore suplimentare pentru reacomodarea cu șofatul și redobandorii cunoștințelor. Plata se poate face si in mai multe rate .

Nicolas

auto Categoria Instructor

Related Posts

Servicii Satu Mare

Servicii Proiecte Case

Servicii de proiectare complete, pentru case unifamiliale, colective, tip duplex, extinderi, mansardari. Obtinem CERTIFICATUL DE URBANISM, AVIZELE SI ACORDURILE SOLICITATE, AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE si toate documentatiile aferente (documentatii topografice, studii geotehnice, expertize si verificari tehnice). Proiectele cuprind la cerere design interior, amenajare peisagistica si simulare 3D. Asiguram preturi avantajoase, 3-4 euro/mp si predarea la timp

Servicii Satu Mare

Inchiriere sali pentru seminarii, workshop-uri

Centru de training situat in Satu Mare, str Piata Libertatii, nr 3, ofera pentru inchiriere sali de curs special pregatite pentru evenimente ce gazduiesc un numar maxim 20-25 participanti /sala. Salile sunt echipate cu toate dotarile necesare pentru desfasurarea diferitelor evenimente precum masterclass-uri, cursuri, training, workshop. Facilitati standard : -Internet . -Flipchart -Whiteboard -Papetarie -Videoproiector