Fotograf Profesionist Nunti Botezuri Evenimente Produse

Servicii Satu Mare
Jurj Vasile Fotograf Vă stă la dispoziție cu servicii de Fotografie, Video și Grafică Publicitară.

Fotografie
Sunt unele momente în viață care nu se vor repeta. De aceea este important să îți alegi un fotograf profesionist – pentru ca acele momente unice să nu fie pierdute.

Stilul Reportaj este acela care ne reprezintă cel mai bine. Fotograful din umbră care captează acele momente dulci și pline de farmec fără a le INVADA.

Profesionalismul nu este optional. Tot materialul pe care îl vei primi din partea noastra este prelucrat chiar de noi.

Vorbești cu noi, lucezi cu noi. Tot mai mult acest concept este pierdut. Alegându-ne nu vei avea surprize. La evenimentul tău nu se vor prezenta niște străini pe care nu i-ai văzut nici o dată spunându-ți că ei îți vor face toată treaba.

Fiecare fotografie este atent selecționată și editată la calitate maximă pentru a le putea folosi în viitor pentru orice întrebuințare (Printări Poze, Tablouri, Cataloage, Albume, Distribuire Digitală pe rețelele de socializare, etc).

Video
Abia așteptăm să ne aventurăm împreună în lumea cinematografică, realizând clipuri video ce îți vor surprinde plăcut clienții și te vor ajuta să vinzi mai mult sau să fii mai cunoscut.

Împreună vom pune ideea pe hârtie ca apoi să pregătim materialele necesare și proiectarea fiecarei scene din videoclip. Distanța dintre realizarea ideii și videoclipul final vor fii niște pași simpli de urmat.

Ne place să dedicăm tot timpul necesar fără a grăbi pașii în finalizarea unui proiect, deasemenea este esențial respectarea fiecărui pasaj și atenția la detalii.

Videoclipul final va fi pregătit în formatul necesar pentru o distribuire de calitate pe fiecare dispozitiv și plaformă, fie că este vorba de Sala Cinematografică sau Televiziune, fie că este vorba de Social Media sau propriul site.

Grafică
Imaginea ne face să deosebim o anumită persoană sau un anumit obiect. Brandul sau logo-ul reprezintă același lucrul, este imaginea firmei.

Fiind un lucru de maximă importanță trebuie acordată atenția necesară pentru a realiza o imagine unică și capabilă să se deosebească de celelalte firme concurente și să poată parcurge etapele timpului fără să devină obsolent.

Ne place mereu să pornim de la zero, fără nici un template, ci să oferim un produs custom după măsură cu detaliile specifice, o identitate unică care să vă reprezinte cel mai bine oriunde s-ar găsi plasat sau printat.

Fie că este vorba de o simplă carte de vizită sau de catalogul complet al firmei tale, vom depune același nivel de efort și aceeași dedicare. Realizăm grafică publicitară la 360° pentru orice material sau dispozitiv.

La final, putem spune: suntem o realitate profesională căruia îi place să își propună obiective ca apoi împreună cu clienții nostri să le putem realiza.

Mereu perseverând în dezvoltarea personală și în achiziționarea de echipamente profesionale, acestea fiind baza care ne va ajuta să descoperim viitorul acum.

Garantăm că unicele compromisuri vor fi acelea care asigură un standard înalt de calitate, îmbinându-se cu sustenabilitatea calitate/preț, pentru fiecare proiect.

Fotografie la diferite evenimente printre care:
Nuntă – Stare Civilă – Botez – Mormântare
Evenimente Sportive sau Meeting.
Onomastice – Serbări de zile speciale
Portret – Family – Baby – Kids

Realizăm Fotografi Profesionale la Produse și Comercial.

Video:
Spoturi Video Explicative
Spoturi Video Prezentare
Spoturi Video Publicitare
Spoturi Video Musical
Realizăm și Emisiuni sau Spoturi Cinematografice pentru Televiziune.

Grafică Publicitară de orice produs printabil sau digital.
Logotype, Brending Bussines, Cărți de vizită, Flayer, Pliant, Catalog, Roll Up, Banner, Poster, Cartele, Bussines Card, Autocolant pentru Autoturisme, Furgoane sau Camionete, Autocolant Vetrine, Plasă de hârtie – plastic – tesut și etc.

Nu ezita să ne contactezi
îți vom răspunde la orice întrebare oferind consiliere gratuită.

Îți stau la dispoziție mai multe detali și fotografi exemplu pe Site-ul nostru jvfotograf ro.

Sună acum la 732 – arata telefon – .
Ne găsești pe Aleea Universului B9 sau în Centrul Comercial Someșul Satu Mare.

Vasile Jurj

Botezuri Evenimente Fotograf Nunți Produse Profesionist

Related Posts