Mut/Schimb volan Freelander dreapta-stanga SERVICE AUTORIZAT

Servicii Satu Mare
### SINGURUL SERVICE AUTORIZAT SI OMOLOGAT RAR CARE POATE OFERII TOATE DOCUMENTELE DE SCHIMBARE A VOLANULUI, SERVICE CARE FIGUREAZA PE LISTA RAROM.RO!!! ### FARA ACESTE DOCUMENTE MASINA NU SE POATE INMATRICULA (EFECTUA AUTENTIFICAREA)/VINDE SI EFECTUA ITP-UL LA CELE INMATRICULATE DEJA SI MUTATE DUPA!!! ### ACTELE SE OFERA PE LOC, PUTETI INTREBA LA ORICE CENTRU RAR DE NECESITATEA ACTELOR!

**TIMPUL DE LUCRU ESTE DE LA ORA 09-18 ADICA VENITI DIMINEATA SI PLECATI IN ACCEIASI ZI LA ORA 18 CU MASINA PE STANGA ACTELE DE SCHIMBARE ELIBERANDU-SE PE LOC SI FIIND INCLUSE IN PRETUL SCHIMBARII!

**SE OFERA TOATE DOCUMENTELE NECESARE LA INMATRICULARE ,DECI NU EXISTA PROBLEME LA RAR/ITP ORI IN URMA UNUI CONTROL DE RUTINA AL POLITIEI RUTIERE IMPREUNA CU ECHIPAJ RAR

**IN FUNCTIE DE CONFIGURATIA ALEASA MASINA ESTE INSONORIZATA NET SUPERIOR CHIAR SI UNEI MASINI CARE ARE VOLANUL PE STANGA DIN FABRICA
**MASINILE NU ABURESC IAR AC-UL FUNCTIONEAZA PERFECT
**CABLAJUL INSTALATIEI ELECTRICE SE INLOCUIESTE!!!
**CONDUCTELE DE AC SUNT CONFORM CU ORIGINALELE IAR TRASEUL LOR POATE FII PE ORIGINAL SAU ALES DE DVS
**DEBITUL DE AER AL VENTILATORULUI DIN INTERIOR SE PASTREAZA!

Service autorizat Land Rover FREELANDER , SCHIMBAM in mod profesional schimbarea volanului de pe partea DREAPTA pe partea STANGA la modelul Land Rover Freelander OFERIND GARANTIA LUCRARII. Cu o EXPERIENTA DE 10 ANI si peste 3500 de masini schimbate la activ fiind primii in acest domeniu, DAR SI SINGURII AGREEATI R.A.R cat si primii pe piata de schimbari a postului de conducere ,detinand si un service auto propriu numai pentru acest model, putem zice ca oferim cel mai echilibrat raport calitate-pret atat la schimbarea volanului, dar si la celelalte servicii cum ar fi reparatia sistemului de transmisie(cutie transfer,grup,cardan), revizii periodice cat si alte reparatii. Se asigura garantia lucrarii.
Datorita experientei acumulate,dar si tinand cont si de faptul ca suntem primii care am facut astfel de lucrari, cat si a numarului mare de masini putem garanta faptul ca nu exista probleme la R.A.R sau defecte ascunse care apar la un timp dupa schimbarea volanului.

*Sala de asteptare de unde puteti urmarii orice lucrare efectuata la autoturismul dvs ( 4 camere video / post de lucru)

MODIFICARI OPTIONALE PE CARE LE PUTETI ALEGE:

**CONDUCTE AC SERTIZATE VARIANTA PE ORIGINAL
**COMENZI GEAMURI LA MODELUL 5 USI 2003-2006 (FACELIFT)
**INSONORIZARE SUPLIMENTARA(NET SUPERIOARA CELEI DE FABRICA)
**TRASEE/TUBULATURI/AEROTERMA ORIGINALA VOLAN STANGA(MASINA NU ABURESTE ABSOLUT DELOC)
**CASETA DIRECTIE OEM(ORIGINALA)
**ALTE MODIFICARI ORIGINALE LA CERERE CU PIESE OEM.
**incarcare freon la cerere contra cost, dar nu la lucrarea efectuata in acceiasi zi!

AVANTAJELE SERVICIILOR OFERITE DE NOI SUNT
:
-SERVICE AUTORIZAT(DOCUMENTATIE GARANTATA FARA PROBLEME LA INMATRICULARE)
-GARANTIA LUCRARII
-TOTUL ESTE SI VA RAMANE FUNCTIONAL PE MASINA!
-SERIOZITATE MAXIMA , LUCRARE EFECTUATA IN ACCEIASI ZII, NU ESTE NEVOIE DE CAZARE SI NICI NU RAMANETI CU MASINA STATIONATA MULT TIMP, PENTRU CEI CARE AU NEVOIE DE MASINA IN ACEEA ZII AVEM SI MASINA LA SCHIMB!
-NU OFERIM SI NU ELIBERAM DOCUMENTE LA MASINILE EFECTUATE IN ALTE SERVICE-URI/GARAJE/”NEA ION” SAMD…
-CEL MAI MIC PRET!

*Se efectueaza proces verbal de constatare/verificare la fiecare functie (comenzi electrice parte mecanica cat si tester) a masinii se semneaza de proprietar , iar dupa schimbul de volan se efectueaza din nou verificarea impreuna cu proprietarul pt a dovedii ca toate comenzile sunt functionale dupa operatiunea de schimbare a volanului!!!

Service LR-F 1 Autorizat RAR

autorizat dreaptastanga Freelander MutSchimb Service volan

Related Posts