Invertorul de sudură industrial semiautomat FANMIG 500i

Servicii Satu Mare

Tehnic Depo SRL, Paulesti, Viorele3/ Satu Mare,
Gama completa de produse

Invertorul de sudură industrial semiautomat FANMIG 500i
pentru sudarea de tip MIG/MAG,
sudarea TIG la curent discontinuu cu LiftArc
și sudarea MMA cu electrod învelit
import Polonia

Fanmig 500i este un aparat de sudură care poate fi folosit cu succes în industria de profil. Curentul de sudare de 500A/40% poate fi folosit atât pentru MIG/MAG cât şi pentru sudarea cu electrod învelit MMA. Dispozitivul poate fi de asemenea utilizat pentru procesul de electro-crăițuire folosit la construcția aeronavelor. Cât despre sudarea prin metoda TIG la curent discontinuu, se poate face în două moduri: normal şi pulsat. Aprinderea arcului pentru sudura TIG se face prin frecarea electrodului de wolfram de material sau prin metoda LiftArc.
Fanmig 500i este construit modular: o sursă de curent este montată pe radiator, aceasta fiind așezat la rândul lui, pe o platformă mobilă. Unitatea de alimentare cu sârmă, Multifill, este conectată la o sursă standard de curent cu ajutorul unui cablu de 5 m lungime, însă la cerere se pot comanda cabluri şi de alte lungimi.
Aparatul semiautomat Fanmig 500i este un dispozitiv sinergic care se controlează digital. După ce se alege programul sinergic adecvat, se schimbă toți ceilalți parametri necesari pentru a realiza sudarea în mod corect.
Pentru fiecare metodă de sudare în parte, sinergia se poate opri şi se poate trece pe modul manual. Controlul dispozitivului se face într-un mod simplu și modern. Pe panoul de control şi pe displayul parametrilor apar atât alimentatorul de sârma cât şi sursa de curent. Pe panoul de sursă sunt doar două butoane mari și cinci butoane pentru setarea parametrilor la diferite câmpuri individuale. Panoul de pe alimentatorul de sârmă funcţioneaze similar cu cel de pe sursa de curent, dar este mai aproape de sudor, reducând astfel timpul de operare. Ambele panouri sunt protejate împotriva deteriorării mecanice și împotriva stropilor, datorită geamurilor din plexiglas care le acoperă. Sistemul de răcire al lichidului este situat în partea de jos a dispozitivului pentru a evita deteriorarea componentelor electronice în caz de scurgere. În plus, există un senzor care ajută la controlul fluxului de lichid, protejând astfel pistoletul în cazul în care fluxul lichidului de răcire se oprește.
Dispozitivul este conceput pentru un mod ergonomic de lucru. Alimentatorul se rotește liber pe sursa de alimentare iar roțile permit mutarea ușoara a acestuia. Un mare avantaj este reprezentat de forma alimentatorului, fiind mic şi subţire permite utilizarea acestuia chiar și în locuri greu accesibile. Pe partea laterala a sursei se află un raft special pe care se pot agăța cabluri intermediare sau unelte. Cât despre cablurile intermediare, acestea sunt prinse într-un mod eficient pe alimentator și pe sursa de curent cu ajutorul unor conectori speciali.

Specificații tehnice
Fanmig 500i
Alimentare [V] 3x400V, 50/60Hz
Consum de curent I1 maks[A] 38
Curent I1 ef. [A] 24
Factorul putere 0,9
Tensiunea de mers în gol MMA Uₒ [V] 72

Intervalul curentului de sudare (A) 20-500 (MIG)
20 – 500 (MMA)
5-500 (TIG)

Ciclul de lucru MIG:
500A/40V /40%
316/29,8V /100%
MMA:
500A/40V/40%
316A/32,6V/100%
TIG:
500A//30V/40%
316A/22,6V/100%
Setarea curentului de sudare Fără trepte
Gradul de protecție IP 23S
Viteza de alimentare a sârmei [m/min] 1-20m
Alimentator de sârmă Multifill 4 role
Diametrul sârmei (mm)
Oțel 0,8-0,9-1,0-1,2-1,6
Aluminiu 1,0-1,2
Pentru lipire 0,8-0,9-1,0-1,2
Bobina de sârmă (kg) 15
Greutate și dimensiuni
Sursa de curent: 520x310x500mm, 36kg
Sursa de curent, răcitorul și căruciorul: 520x940x900, 70kg
Sursa de curent, răcitorul, căruciorul și cabluri intermediare: 520x940x1320, 92kg


Satu Mare,
Satu-Mare

Cuceu Arghil

Related Posts

Servicii Satu Mare

Inchiriere sali pentru seminarii, workshop-uri

Centru de training situat in Satu Mare, str Piata Libertatii, nr 3, ofera pentru inchiriere sali de curs special pregatite pentru evenimente ce gazduiesc un numar maxim 20-25 participanti /sala. Salile sunt echipate cu toate dotarile necesare pentru desfasurarea diferitelor evenimente precum masterclass-uri, cursuri, training, workshop. Facilitati standard : -Internet . -Flipchart -Whiteboard -Papetarie -Videoproiector