Rezervor mototorina 5000 l bazin combustibil

Servicii Satu Mare
Rezervor metalic cilindric orizontal, capacitate: 5000 litri , cu 1 compartiment, cu perete simplu confectionat din tabla S235JR, cu funduri bombate Fi1600 x 5 mm pentru montaj suprateran prevazut cu cuva. Recipientul este protejat exterior cu grund anticoroziv si vopsea si este prevazut cu gura de vizitare DN 400 cu capac cu racorduri tehnologice.

+Pompa in cutie ST BOX Cube 56 sau PIUSI CUBE 56 cu contor mecanic, cu debit de pana la 56l/min – Pompele de motorina “CUBE” au fost realizate pentru o alimentare usoara, sigura si masurabila cu motorina, in scopuri non-comerciale, a diferitelor vehicule si utilaje industriale.

Pretul nu include TVA si transport la beneficiar.Rezervorul vine insotit cu documentatie si AGREMENT TEHNIC

Someta SA

bazin combustibil mototorina Rezervor

Related Posts

Servicii Satu Mare

Inchiriere sali pentru seminarii, workshop-uri

Centru de training situat in Satu Mare, str Piata Libertatii, nr 3, ofera pentru inchiriere sali de curs special pregatite pentru evenimente ce gazduiesc un numar maxim 20-25 participanti /sala. Salile sunt echipate cu toate dotarile necesare pentru desfasurarea diferitelor evenimente precum masterclass-uri, cursuri, training, workshop. Facilitati standard : -Internet . -Flipchart -Whiteboard -Papetarie -Videoproiector