Executam acoperisuri si reparati de urgenta

Servicii Satu Mare
Firma noastra executa orice fel de lucrare sau reparatie de care ai avea nevoie la acoperisul tau, indiferent de marime sau complexitate , respectand cele mai inalte standarde de calitate din domeniu. Serviciile noastre reprezinta in exclusivitate servicii de reparatii acoperisuri existente deteriorate in timp, afectate de conditiile meteo extreme sau executate defectuos.

Executie terase din lemn

Executăm foisoare ,terase, pergole, căsuțe de vara , carporturi si nu numai,spatii de relaxare modele moderne .

Reparatii acoperisuri

Reparatii acoperis de orice fel.  Apeleaza la profesionisti.
Refacem acoperisuri distruse partial sau total la preturi accesibile.

Reparatii pazie laterala

Executam reparatii pazie laterala. Pazia laterala protejează împotriva scurgerilor și umezirii, îndeplinind în același timp o funcție estetică.

Montaj parazapezi

Atat pentru acoperisurile noi cat si pentru acoperisurile vechi, indiferent de tipul acestora, efectuam lucrari de montaj parazapezi. Parazapezile se aleg in functie de tipul invelitoarei si a pantei acoperisului cat si a importantei caii de acces adiacente, dupa caz.

Montaj ferestre Velux pentru mansarde

Realizam cu indemanare si pricepere ferestre pe acoperis mansarde case si blocuri.

Dolie acoperis

Servicii de inlocuire si montaj dolii din tabla sau pvc prin demontarea celei vechi si montarea unei noi dolii sau chiar de dimensiuni mai mari pentru a putea prelua cat mai multa apa si a nu permite obturarea cu frunze, noroi sau alte gunoaie ce conduc la infiltratii de apa in casa dumneavoastra.

Relu

acoperisuri Executam reparati urgenta

Related Posts

Servicii Satu Mare

Montaj mobila

Ofer servicii de montaj mobilier de la diferiti producatori sau comercianti, Servicii de transport si debarasare mobilier vechi, Pretul difera in functie de complexitate. Detalii la telefon: 0770734620 Satu Mare, Satu-Mare Mobilier