Reductoare presiune sudura si taiere

Servicii Satu Mare

Tehnic Depo SRL, Paulesti, Viorele3/ Satu Mare,

Reductor de presiune pentru ACETILENA – RED MOST =225lei
Reductor de presiune pentru ARG/CO2 – BLACK MOST =225lei
Reductor de presiune pentru OXIGEN – BLUE MOST =225lei
Reductor de presiune pentru ACETILENA – BRASS MOST =265lei
Reductor de presiune pentru ARG/CO2 – BRASS MOST =265lei
Reductor de presiune pentru OXIGEN – BRASS MOST =265lei
Reductor de presiune pentru PROPAN – BRASS MOST =265lei

Toate reductoarele noastre sunt potrivite pentru funcţionarea la o presiune de 200 bari (20MPa) și pot menţine o presiune de intrare la un nivel constant stabilit de utilizator. Setarea de presiune este simplă şi precisă. Reductorele îndeplinesc toate normele şi sunt în concordanţă cu PN-EN ISO 2503 în ceea ce priveşte cerinţele de siguranţă, materialele folosite, controlul calităţii, performanțele de lucru şi etalonarea.
Plasat în spatele manometrului, robinetul de siguranţă măreşte în mod semnificativ siguranţa în exploatare. Fiecare reductor este echipat cu un robinet de ieşire care uşurează munca. Este suficient a se seta presiunea de lucru o singură dată, iar în timpul pauzelor să se închidă robinetul.
Construcţia unică a robinetului de reducţie, verificată în mulţi ani de practică, măreşte durata de viață şi stabilitatea reductorului. Robinetul de reducţie este plasat într-o capsulă special construită care se încheie cu un filtru foarte precis făcut din pulberi sinterizate cu structură micro-poroasă ce împiedică așezarea prafului, depunerea de metal şi de alți poluanţi care provoacă scurgeri ale robinetului.
Pret cu TVA inclus
Livrare pe curierat 20lei pentru colet de 2kg, la fiecare kg in plus se mai agauga 1,5 lei.
Pentru comenzi de peste 1000lei transport gratuit.


Satu Mare,
Satu-Mare

TehnicDepo

Related Posts