CNC plasma import Polonia, sursa Hypertherm

Servicii Satu Mare

https://www.youtube.com/watch?v=Ch9ic1RdPrk&t=8s
Import Polonia
gama extinsa pe …tehnicdepo.ro
Mesele de plasmă import Polonia sunt o soluție foarte eficientă și economică pentru producția din industria de confectii metalice.
Dimensiuni masa 4000×1500, 3000×15000, 2000x1000mm
Preturi intre 24500-40000 euro.
Este realizat dintr-un cadru din oțel durabil care asigură rigiditate adecvată și capacitate mare de încărcare a mesei. Designul compact necesită puțin mai mult spațiu decât zona de lucru a plotterului CNC.
Panoul operatorului cu ecran încorporat de 22 inch și tastatură industrială este extrem de convenabil de utilizat.
Funcția de asezare a porților și ghidajele ascunse vă permit să încărcați cu ușurință o tablă de dimensiuni mari.
Cutterul cu plasmă CNC vă permite să prelucrați materiale precum otelul, oțelul inoxidabil, aluminiul și multe alte metale.
Grosimea tăieturii este cuprinsă între 0,5 mm și 57 mm (în funcție de puterea sursei). Viteza maximă de mișcare a mașinilor din seria M de către MWMachines ajunge până la 30 m / min, ceea ce le face mai rapide în clasa lor. Ca sursă de plasmă, folosim freze profesionale și fiabile Hypertherm Powermax 65, 85, 105, 125.


Satu Mare,
Satu-Mare

TehnicDepo

Related Posts

Servicii Satu Mare

Inchiriere sali pentru seminarii, workshop-uri

Centru de training situat in Satu Mare, str Piata Libertatii, nr 3, ofera pentru inchiriere sali de curs special pregatite pentru evenimente ce gazduiesc un numar maxim 20-25 participanti /sala. Salile sunt echipate cu toate dotarile necesare pentru desfasurarea diferitelor evenimente precum masterclass-uri, cursuri, training, workshop. Facilitati standard : -Internet . -Flipchart -Whiteboard -Papetarie -Videoproiector