Dezinfecția aerului din încăperi

Servicii Satu Mare

Servicii de curățenie și dezinfecția aerului din încăperi.

Echipa New Gen Clean se ocupă de dezinfecția aerului din încăperi, pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții.

Curățenia și igienizarea spațiului în care îți desfășori activitatea sunt prioritățile noastre. Echipa New Gen Clean se ocupă inclusiv de dezinfecția aerului din încăperi, pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții și a mediului înconjurător.

Firma noastră de curățenie New Gen Clean, activând în Satu Mare și împrejurimi, îți propune pe lângă portofoliul de servicii variate de curățenie și serviciul de dezinfecția aerului din încăperi. Acest proces este realizat cu ajutorul unui dispozitiv electric special de pulverizare care elimină ușor și sigur atât virusurile, bacteriile, mirosul, cât și formaldehidele din aer, prin nebulizarea ecologică a unor soluții ultrafine. Dezinfectantul utilizat este sigur și eficient, fiind dedicat suprafețelor din aria medicală, a obiectelor din cauciuc și materiale textile, având acțiune bactericidă, virucidă și fungicidă pentru utilizarea pe suprafețe dure, neporoase, dar și pentru microflora din aerul pe care îl respirăm, în mediul în care ne desfășurăm activitatea.

Firma New Gen Clean este furnizorul tău de servicii de curățenie eficiente, adaptate atât nevoilor tale cât și contextului actual. De aceea ne dorim să îți oferim nu doar spațiul curat din punct de vedere estetic, ci și igienic și sigur pentru sănătatea ta și a celor din jurul tău. Cu ajutorul aparatului nostru de dezinfecție a aerului, suntem alături de tine în prevenirea bolilor și împiedicarea răspândirii acestora pe calea aerului.

Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție și ne dorim nu doar să îți oferim servicii de calitate, ci să construim un parteneriat de încredere și de durată.
SERVICII OFERITE:
– Dezinfecția aerului din încăperi;
– Curățenie generală;
– Curățenie de întreținere;
– Curățenie după constructor;
– Curățarea canapelelor, saltelelor, tapițeriilor, covoarelor;
– Spălarea geamurilor;
– Curățenie periodică a spațiilor comune: scări de bloc, lift, etc.

Nr. de telefon:

E-mail:

Web: www.newgenclean.ro

Suta Laszlo

aerului Dezinfecția din încăperi

Related Posts

Servicii Satu Mare

Servicii Proiecte Case

Servicii de proiectare complete, pentru case unifamiliale, colective, tip duplex, extinderi, mansardari. Obtinem CERTIFICATUL DE URBANISM, AVIZELE SI ACORDURILE SOLICITATE, AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE si toate documentatiile aferente (documentatii topografice, studii geotehnice, expertize si verificari tehnice). Proiectele cuprind la cerere design interior, amenajare peisagistica si simulare 3D. Asiguram preturi avantajoase, 3-4 euro/mp si predarea la timp

Servicii Satu Mare

Inchiriere sali pentru seminarii, workshop-uri

Centru de training situat in Satu Mare, str Piata Libertatii, nr 3, ofera pentru inchiriere sali de curs special pregatite pentru evenimente ce gazduiesc un numar maxim 20-25 participanti /sala. Salile sunt echipate cu toate dotarile necesare pentru desfasurarea diferitelor evenimente precum masterclass-uri, cursuri, training, workshop. Facilitati standard : -Internet . -Flipchart -Whiteboard -Papetarie -Videoproiector