Asigurari de casa,bunuri,raspunderi civile,viata si sanatate

Servicii Satu Mare
Reprezentant asigurari al companiei Allianz Tiriac, ofer consultanta privind beneficiile ofertelor companiei pentru asigurari de casa, bunuri, raspunderi civile, RCA, asigurari de viata si sanatate atat pentru adulti cat si pentru copii.

Atunci cand iti asiguri locuinta si bunurile, stii ca poti face fata momentelor neprevazute. Orice s-ar intampla, casa ta are protectia potrivita. Iar tu te bucuri si mai mult de linistea si confortul pe care ti le ofera.

Allianz-Tiriac iti pune la dispozitie 3 pachete de asigurare a locuintei si a bunurilor din care poti alege, in functie de nevoile tale si de nivelul de protectie pe care ti-l doresti pentru casa ta. Daca vrei acoperiri standard, pentru riscuri pe care nu le poti controla, precum fenomene naturale, incendii sau caderi de corpuri, poti opta pentru pachetul Confort. Pentru si mai multa siguranta, pachetul Extra vine cu extra protectie, cu acoperiri pentru daunele produse bunurilor si pentru cele provocate de apa. Iar daca vrei sa fii sigur ca acasa ai protectie maxima, cu pachetul Max beneficiezi de diverse acoperiri de la furt, vandalism, la scurtcircuit, dar si de cele din pachetul Extra.

Acum, e mult mai usor sa alegi asigurarea de locuinta si bunuri care ti se potriveste.

Contacteaza-ma pentru a gasi impreuna solutia potrivita.

asigurari

Asigurari casabunuriraspunderi civileviata sanatate

Related Posts