Cos gunoi parc/cos gunoi stradal/mobilier urban

Servicii Satu Mare

Componenta cos de gunoi:
– recipient cos de gunoi urban stradal: recipientul cosului de gunoi metalic stradal este confectionat din tabla de 1mm. Tabla recipientului cosului de gunoi stradal de exterior este debitata la laser CNC.
– Cadru metalic cos gunoi stradal si de parc: cadrul metalic cos gunoi de exterior este confectionat din tabla de o grosime corespunzatoare in functie de model, pentru a rezulta un cos de gunoi stradal robust di durabil. De asemenea structura metalica a cadrului metalic cos gunoi de exterior este debitata la laser CNC.
– Elemente decorative din lemn cos gunoi de exterior. Lemnul folosit pt cos gunoi stradal cu capac este de calitate superioara, uscat prin vidare, rindeluit, slefuit, calibrat, baituit,vopsit, lacuit si tratat, rezultand un cos de gunoi stradal si de parc ce va rezista tuturor factorilor atmosferici.

Confectionare si vopsire cos gunoi urban stradal:
– Confectionarea de cosuri de gunoi stradale si pentru parc cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel European si auditati periodic , garantand astfel un rezultat al muncii lor conform standardelor europene detinute de societatea noastra.
– Cos de gunoi metalic se regaseste intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita in cazul unei comenzi mai mari de 30 bucati cosuri de gunoi stradale si pentru parc.
– Vopsirea structurii metalice a cosului de gunoi metalic cu capac se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil au fost sablate toate componentele metalice cos de gunoi pentru parc.

Modalitate de prindere si fixare cos de gunoi urban:
– un cos de gunoi stradal de exterior se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, se asigura astfel fixarea cos gunoi stradal si parc pe orice suprafata se doreste.

Garantie cos gunoi de exterior cu capac:
– garantia cos gunoi metalic urban este de 24 de luni.


Satu Mare,
Satu-Mare

Info

Related Posts