Executarea lucrarilor de calitate principiul nostru suprem Indiferent

Servicii Satu Mare
Executarea lucrarilor de calitate principiul nostru suprem

Indiferent de alegerea ta, fie că ai ales să schimbi acoperișul sau dorești doar o intervenție locală asupra acoperișului tău , noi suntem soluția!

Serviciile noastre de reparații acoperișuri sunt disponibile oriunde în țară Datorită COLABORĂRI ȘI FILIALELE CARE LE DEȚINEM, NOI SUNTEM DE UNDE SUNTEȚI DUMNEAVOASTRĂ, TREBUIE DOAR SA NE SUNAȚI ȘI DE RESTUL NE OCUPAM NOI

Echipa noastră este formată din profesioniști, cu experiență in reparații de acoperiș. Știm să construim acoperișuri care sa reziste vânturilor puternice și ploilor sau zăpezilor abundente de la munte, acoperișuri cu o izolație termică excelentă pentru clădiri expuse soarelui dogoritor din zona de câmpie sau acoperișuri tratate corespunzător pentru a face față aerului sărat de la malul mării ori aerului încărcat de substanțe chimice din preajma zonelor industriale.

LUCRARE CALITATIVA SI EFICIENTA

Firma noastra va asigura un montaj de calitate atat la montajul de tigla metalica, tabla zincata si tigla ceramica.

Termoizolaţii

Obţineţi economii substanţiale cu ajutorul izolaţiilor termosistem. Ţineţi frigul la exterior, iar căldura în interiorul casei.

Montaj acoperişuri

Montăm acoperişuri şi asigurăm consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune variante

Tel 746 – arata telefon –

Liviu ugreanu

calitate Executarea lucrarilor nostru principiul supremIndiferent

Related Posts

Servicii Satu Mare

Montaj mobila

Ofer servicii de montaj mobilier de la diferiti producatori sau comercianti, Servicii de transport si debarasare mobilier vechi, Pretul difera in functie de complexitate. Detalii la telefon: 0770734620 Satu Mare, Satu-Mare Mobilier