Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

Servicii Satu Mare
S.C Bugs Killer S.R.L va ofera :
Servicii de dezinsectie si deratizare profesionala , realizate cu substante speciale care fac parte din grupa III-IV de toxicitate si sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii pentru profilaxia sanitar-umana conform Nomenclatorului de produse pesticide editat de Institutul de Igiena si Sanatate Publica.

Servicii de DEZINFECTIE pentru suprafete din spatii private (locuinte) si zone de sanatate publica (spitale, cabinete medicale, policlinici, laboratoare, institutii publice, etc.) realizate cu substante care sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide.
In cadrul lucrărilor de dezinfectie, substanta utilizata este Bionet A 15 si / sau Virocid, un dezinfectant foarte eficient cu un spectru antimicrobian larg, care elimina rapid toate tipurile de microorganisme ( bactericid, virulicid, fungicid, algicid ), garantand o igiena perfecta a cladirilor, autovehiculelor si echipamentelor, chiar si in prezenta materiilor organice.
DEZINSECTIE se executa cu K’OTHRINE SC 25, SOLFAC EW50 sau SUPER KILLER FORTE, substante recomande in spatiile infestate cu insecte zburatoare (muste, tantari) sau taratoare (furnici, molii, plosnite, etc.) dar si in starpirea gandacilor de bucatarie.

. DERATIZAREA impotriva rozatoarelor se executa cu RACUMIN PASTE, RATIMOR PASTE, in functie de specificul spatiilor ce urmeaza a fi deratizate.

Firma detine Autorizatie de functionare eliberata de Primaria Satu Mare, este autorizata de Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitara Veterinara si angajatii detin certificate de calificare profesionala.

Mentionam ca firma noastra nu este platitoare de T.V.A.

Balog Attila

Deratizare Dezinfectie Dezinsectie

Related Posts