Izolatii (termoizolatii) cu spuma poliuretanica in SATU MARE

Servicii Satu Mare
Până recent conceptul de ”Spumă poliuretanică” era rar întâlnit în ceea ce privesc izolațiile termice si hidro ale construcțiilor din Romania, materialele clasice fiind folosite deoarece nu necesitau cunostințe speciale sau echipamente moderne.

Spuma poliuretanică este momentan cel mai optim produs pentru izolațiile termice ale acoperișurilor datorită unor avantaje unice. Pe lângă faptul că este o foarte bună izolație, poliuretanul este apreciat și pentru calitatea de a păstra lemnul într-o stare de conservare de-a lungul timpului totodată lăsându-l să respire. O altă caracteristică apreciată a poliuretanului este faptul că protejează lemnul de carii, insecte sau paraziți, iar întreg acoperișul de rozătoare, acestea din urmă fiind sensibile la compoziția acestuia.

Odata cu intrarea pe piață, acum 10 ani, am fost nevoiți să informăm și să educăm fiecare colaborator în parte cu privire la beneficiile și confortul termic de care va avea parte în urma unei izolații eficiente care efectiv să formeze o barieră permanentă pentru căminul sau imobilul dorit.

Seriozitatea și profesionalismul au propulsat ISORIHNER către al 10-lea an de activitate cu mai mulți specialiști, echipamente moderne și cel mai important, o experiență vastă bazată pe câteva mii de proiecte în toată țara.

Misiunea ISORIHNER este aceea de a aduce valoare fiecărui proiect în care suntem implicați, o valoare durabilă și simțită de fiecare beneficiar pe termen lung. Suntem extrem de încântați să știm că implicarea noastră reduce cheltuielile beneficiarilor chiar și cu până la 40% în ceea ce privește pierderile de căldură.

Isorihner

Izolatii Mare poliuretanica Satu spuma termoizolatii

Related Posts